onsdag 7 december 2011

Tisdagskören

Ikväll var vi i San Antonio igen och hade körövning. Till en början var det ont om folk, men en timme efter utsatt tid var där lika många som förra gången och en fullt duglig kör! Vi övade en sång som vi ska sjunga på en konsert som kyrkan i Las Brisas ordnar på lördag. Och det låter faktiskt helt okej! Väldigt mycket bättre än jag hade kunnat ana efter den allra första övningen för mer än en månad sedan :-) 


Innan vi hade övat klart kom resten av ungdomarna också (dvs killarna) och satt och lyssnade på oss. När vi var färdiga skulle några av dem nämligen träna på en dans som de ska visa på lördag. Så vi stannade kvar en stund och snackade och tittade på när Miriam, David, Joel och några till tränade. På hemvägen frågade vi oss varför man tycker så mycket om San Antonio. Svaret måste vara att där finns fantastiskt trevliga människor! De är så glada och otroligt öppna, och man blir verkligen glad varje gång man kommer dit. 




I förmiddags var jag och Karin på Modelo, den jättestora marknaden inne i stan där man kan hitta allt ifrån diskställ och kläder till tuppfäktningstuppar och frukt. ALLT finns där. (För er som minns marknaden jag var på i Arequipa så är denna mycket större.) Modelo är dit jag och Karin helst åker när vi behöver något, men för Jonas är det tvärtom. Hur som helst kom vi hem därifrån med en hel massa julpynt (plus lite annat smått och gott, såklart...). Nu saknas det bara en liten plastgran så ska vi nog få fin julstämning! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar