måndag 12 december 2011

Concierto "Proclamando a Cristo"

I lördags var vi på den omtalade konserten som kyrkan här i Las Brisas ordnade. Den höll hus på trottoaren och gatan utanför Pepe och Letys hus. Hela dagen hade de byggt en meterhög scen på trottoaren utanför huset, och publiken satt på bänkar på gatan och på andra trottoaren. Ibland kom det någon bil som nog hade velat köra förbi, men det var bara att vända och köra tillbaka igen. Ljudvolymen (som var hög!) var inte heller något som väckte starka reaktioner hos grannar, det tillhör vanligheterna att hela gatan hör när man har fest.
Konserten skulle börja klockan 5 på eftermiddagen. Jag kom dit 20 över, och då var redan nästan hela San Antonio-gänget där (kryss i taket!). Men det var också de enda som hade kommit. Förutom arrangörerna som fortfarande höll på att fixa. Nej, konserten började exakt två timmar efter utsatt tid, nämligen klockan 7 på kvällen...
Men det var en väldigt trevlig kväll. Folk från alla fyra församlingarna var där, och programmet innehöll både lovsång, körsång, gruppsång, solosång, danser och drama. Lovsångsbandet bestod av Pepe Jr och hans kompisar, och de var riktigt duktiga.


Lite bilder och filmklipp:


Pastor Pepe håller på att hänga upp projektor-"duk"

En vanlig syn: Maycol och Jonas plus en sporttidning

David och Neysser från San Antonio

SA-tjejer

Publik

Bild tagen från taket på Elin och Mattias (Missionens) hus - dvs VIP-läktaren


Lovsång

Leidy 8 år från San Antonio sjunger en sång, och de duktiga musikerna hakar på efter hand. 


Jag hade velat lägga upp ett par videor på danserna också, men de verkar vara för stora, det fungerar i alla fall inte. Jag ska testa igen senare om det fungerar, men än så länge får ni nöja er med detta! 
Hur som helst var det en väldigt bra kväll. Båda våra körer sjöng, och de var väldigt duktiga. Tyvärr hade vi inte övat med mikrofoner innan, och inte tillräckligt mycket med musikerna. Så det lät inte så bra som det har gjort de senaste övningarna, men det var väl ungefär som vi väntade oss. Om vi har tur kan det gå att lägga upp nån film på körerna så småningom, men jag lovar inget. 

2 kommentarer:

  1. Hola Betty!
    Vad gott att se och höra att det kom en hel del folk. Det måste varit givande för alla som varit där. För de medverkande och för dem som lysssnade. Du har en speciell plats där i arbetet. Mycket glädje och arbete med alla körer och gitarrövningar. Tack för din insats! Gud håller allt i sin hand.
    Kram Sinnika

    SvaraRadera
  2. Ååh, vad söt Leidy är! :))) Jättekul att se och höra!
    Angående Glimåkra, ja, samma Broken Preople som vi sjöng :) Jag lägger upp den under dagen!

    SvaraRadera