torsdag 10 november 2011

Säljes

Vi har en chiclayansk vän som heter Susi. Hon bor i Las Lomas och är dotter till pastorn Harold. Hon studerar ekonomi på universitetet, och som extraknäck tillverkar hon olika träsaker, bland annat örhängen. I måndags var hon hos oss och visade sina alster och sålde en del till bibelskoleeleverna. 

Att Susi studerar på universitetet innebär en stor kostnad för hela familjen, och detta är därför en viktig extrainkomst för henne. Om ni är intresserade av att köpa något kan ni skicka en beställning till mig (betty_sven@hotmail.com). Tavlor är lite knepiga för mig att frakta hem, men örhängen är både små och lätta att packa ner i väskan. De är alltså i trä, och kostar cirka 8,50 svenska kronor (3,50 peruanska soles). 






Dessa hade hon med sig och visade för oss, men jag har sett att hon även har gjort blommor, och i flera andra färger. Därför är det nog möjligt att önska färg och form själv, så förmedlar jag det vidare till henne. 


Hon har även gjort en fin "julkrubba" med magnetförsedda figurer som man kan sätta på kylskåpet. Denna kostar cirka 125 kronor (50 soles). 




Alltså, hör av er om ni är intresserade av att köpa, eller om ni bara har några frågor! 


Susi

1 kommentar:

  1. Hej Betty!
    Hoppas du känner att du kan vila ut dig efter intensiva men roliga veckor och komma igång med arbetet i församlingarna.Hälsa Susy och hennes familj så mycket från oss...
    Kram Sinnika

    SvaraRadera