lördag 26 november 2011

Fredag igen

Ja, tiden flyger verkligen! Jag kan inte fatta att det redan har gått en vecka till... Lite om de senaste dagarna:
Igår var vi bjudna på Thanksgivingmiddag hemma hos en amerikanskt missionärsfamilj här i Chiclayo, som arbetar på barnhemmet i Ferreñafe. Vi hade aldrig träffat dem, och Lindströms hade heller aldrig träffat dem, men vi blev medbjudna av våra amerikanska kollegor Henrik & Patty. Det kändes annorlunda att komma till ett väldigt amerikanskt hem, med massa amerikaner, massa mat, massa efterrätter, höstiga dekorationer, och människor som sjöng rent och till och med med spontana stämmor! Det var en väldigt trevlig eftermiddag.


Annars om dagarna är det mycket planering som står på schemat, och på kvällarna händer det alltid något. I måndags när vi var lediga bjöd vi hem några ungdomar på en omgång Bohnanza och prat. Tisdag + torsdag har vi körerna, och nu övar vi inför en julkonsert som ska vara i Las Brisas om ett par veckor då vi hoppas kunna delta med båda körerna.


Nu när adventstiden närmar sig märker vi att våren håller på att övergå i sommar. Luften är lite lite klibbigare än den var för några veckor sedan, och även om det är molnigt ibland är det alltid varmt. I måndags satt jag på Starbuck's ett tag på eftermiddagen. Då spelades julmusik i högtalarna (bland annat "Let it snow!"), och det var en väldigt absurd känsla att då titta ut genom fönstret och se människor gå omkring i shorts. Jag ser faktiskt väldigt mycket fram emot att fira jul här, det kommer minst sagt bli annorlunda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar