måndag 14 november 2011

Nu kör vi, full fart!

Efter några intensiva dagar och nu en lugn helg är det nu dags att köra igång med den första riktiga kompletta arbetsveckan.
De fasta aktiviteterna för mig är följande:
Tis: bibelstudium hos Lindströms samt pianoundervisning med Miriam i San Antonio och tjejkör i SA tillsammans med Karin.
Ons: svenskaundervisning (/lek) med missionärssonen Joel plus bönemöte i någon av kyrkorna
Tors: tjejkör i Las Brisas tillsammans med Karin
Fre: gitarrundervisning med några församlingsmedlemmar i Cerropon
Lör: escuelita (söndagsskola fast på lördagar) och bibelstudium i Cerropon
Sön: en valfri gudstjänst plus en gudstjänst i Cerropon


Utöver detta kommer mycket tid gå åt till planering, och dessutom dyker det alltid upp oplanerade saker.


Idag är jag ledig och har mest tagit det lugnt och fortsatt att vila ut, men jag fick in en liten stunds planering också i eftermiddags.


Igår kväll hade vi bjudit hem några ungdomar från San Antonio på lite fika och lek o spel. Det  blev en riktigt trevlig kväll med mycket skratt. De fick den stora äran att smaka svensk lakris, men de uppskattar inte det! De klarade inte ens av att äta en enda Djungelvrål, och den Turkiska pebern var det ingen som vågade sig på. Förra söndagen hade vi besök av några vänner från ungdomsgruppen i Las Brisas. Där var det faktiskt en kille (Maycol) som vågade smaka Turkisk peber, men spottade ut den efter en minut. Jag förstår inte varför de inte tycker om det :-) Roligt var det i alla fall! (Videobevis finns på facebook för er som har det..)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar